abdi

Shijiazhuang Orist I / E Trading Co, Ltd. Dupi hiji supplier dipercaya jeung ngalaman produk promosi di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan dibereskeun longterm, kalawan beungkeut langsung jeung kuat nepi ka caps sarta tas.
Diadegkeun dina 2005, urang anu lokasina di Shijiazhuang Kota, ibukota Propinsi Hebei Province, nu ukur 300 kilométer ti Beijing.We terus ngamekarkeun bisnis urang scope.Now garis bisnis urang tos ngalegaan ngawengku sagala jinis caps promosi jeung tas.
Urang midang baseball produk nyertakeun, LIPI topi, hat nalayan urang, knitted topi na scarves, bandanas,
visors panonpoé, fleece susunan (topi, scarves jeung sarung), sarta bahan products.All patali lianna nu ti denim, kapas, acrylic, kanvas, bolong , corduroy jeung alm-luhur, nepi ka microfiber na fleece polar nu aya.

  • # 02
  • # 03
  • # 04
  • # 01

Arrivals anyar

fitur Produk