i

Shijiazhuang Orist I / E Trading Co., Ltd. Apa Supplier dipercaya lan experienced saka produk promosi ing China. We kudu pabrik kita dhewe tetep longterm, karo ubungan langsung lan kuwat kanggo huruf lan tas.
Founded in 2005, kita dumunung ing Shijiazhuang City, ibukutha Provinsi Hebei, kang mung 300 kilometer saka Beijing.We saya berkembang bisnis kita scope.Now garis bisnis kita wis lengkap kalebu kabeh jinis huruf promosi lan tas.
Kita huruf enggak produk isine, ember topi, topi nelayan, rajutan topi lan scarves, bandana,
Visors sun, ngemuli set (topi, scarves lan sarung tangan), lan bahan products.All liyane sing gegandhengan kang saka Denim, katun, acrylic, kanvas, bolong , Corduroy lan rip-top, kanggo microfiber lan ngemuli polar kasedhiya.

  • # 02
  • # 03
  • # 04
  • # 01

Baru

Feature Products